Скляні навіси і козирки: як правильно вибрати

4.9
5
1
90
Скляні навіси і козирки

Скляні козирки над входом не так давно стали актуальним рішенням декору, проте можна сказати напевно, що ці споруди користуються великою популярністю.

Масивні бетонні прибудови пішли  в минуле, і сьогодні, щоб підкреслити значущість, респектабельність і рівень закладу, власник обирає ексклюзивні деталі екстер'єру.

Скляний козирок як елемент сучасної архітектури

Скляний козирок зі скла, виконаний у своєрідному дизайні, гармонійно вписується в архітектурний стиль будь-якої будівлі. Це можуть бути бізнес-центри, салони краси, магазини, кафе або бари. Головний вхід, який прикрашає скляний навіс, захищений від опадів і прямих сонячних променів. Це місце - безпечна зона, де відвідувачі або мешканці будинку зможуть сховатися від поганих погодних умов.

Типи скляних козирків

Конструкції, призначені для зовнішнього оформлення об'єкта, бувають прямі, вітражні, прозорі або тоновані. Завдяки різноманітності видів можна підібрати ідеальний варіант дизайну вхідних дверей.

Існують такі види:

  • скляний козирок на вантах;
  • скляний навіс на тросах;
  • конструкція на опорах, яка монтується на додатковій опорній фурнітурі. Таке кріплення відрізняється високою міцністю і надійністю.

Особливості матеріалу

Для таких виробів використовується загартоване скло, яке виготовляється за особливою технологією. Воно проходить процес гарту, в результаті чого має довгий термін служби.

Матеріал для світлопрозорої конструкції обробляється термічним та хімічним способом. Таке скло перевищує за механічними властивостями метал. Гартується воно в спеціальних печах, тому має термостійкість до різких перепадів температури.

Проєктування та установка

Виготовлення скляних козирків з індивідуальним підходом і увагою до кожного клієнта виробляється компанією MS Element. Наш менеджер в короткі терміни підбере і розрахує кращий варіант. Зробити обчислення для визначення суми покупки можна самостійно на нашому сайті за допомогою калькулятора для розрахунку вартості.

Декор навісів і козирків зі скла

Наша компанія MS Element надасть для Вас навіс під будь-який тип будови, враховуючи сучасні новинки декору для екстер'єру. Останнім часом в оформленні використовується такий спосіб, як УФ-друк. На лист скла наноситься фарба з допомогою широкоформатного ультрафіолетового друку. Зробити оригінальним простір і підкреслити індивідуальність допоможе студія інтер'єрного фотодруку "BIS".  Використовуючи такі нові технології, Ви отримаєте якісне і професійне обслуговування і здійсніть свої безмежні ідеї. Кожне замовлення потребує особливого підходу, і ми гарантуємо, що всі Ваші побажання будуть задоволені.

 Вартість

Ціна залежить від розміру виробу, декору, вибору фурнітури та необхідних кріплень.

Для отримання консультації Ви можете зв'язатися з нашим менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73. Ми будемо раді відповісти на всі Ваші запитання.

Наша компанія здійснює доставлення і монтаж по всім регіонам України.

Схожі

Скляний козирок як елемент сучасної архітектури

Скляні козирки - сучасне і практичне рішення для оформлення будь-якої споруди. Витримає будь-які погодні умови і механічні навантаження.

01 Apr 2020

Скляні козирки зі скла - сучасний і оригінальний елемент

Скляні козирки і навіси - прикрасять будь-яке приміщення, яким необхідно додаткове освітлення, а також виконувати всі необхідні захисні функції від дощу, сонця і дрібного сміття.

01 Apr 2020

Скляний козирок на вантах

Скляний козирок, виготовлений з якісного матеріалу, підкреслить рівень закладу і приверне нових клієнтів.

01 Apr 2020

Скляний козирок - стильне оформлення будівлі

Скляний навіс буває різної форми, розмірів і встановлюється над входом в будівлю. Володіє надійністю і практичністю і відмінно вписується в дизайн.

01 Apr 2020