Скляні столи в інтер'єрі

4.9
5
1
90
Столи зі скла

Скляний стіл в інтер'єрі - сучасне й елегантне рішення, яке прикрасить будь-яке приміщення, буде гармоніювати з предметами меблів і обробкою стін. На вигляд крихкий матеріал виконує свої головні функції в повному обсязі, оскільки для виробів використовується тільки якісна сировина. Різноманітність представлених на ринку моделей вражає уявою навіть найвимогливіших декораторів.

Яке скло використовується для столів?

Скляний стіл на замовлення виготовляють з надійного розжареного матеріалу. Полотно обробляється в спеціальній печі при температурі 650-680 градусів з наступним охолодженням струменями холодного повітря. Процес загартування наділяє його підвищеною міцністю, стійкістю до перепадів температури й зовнішніх впливів. Пошкодити конструкцію практично неможливо, але навіть якщо станеться розділення, воно розлетиться на безпечні для оточення на дрібні шматочки з гладкими краями.

Популярні варіанти для сучасних дизайнерських проєктів

Скляний стіл є одним з найбільш популярних варіантів при облаштуванні будинків, квартир та офісних приміщень. Він може бути квадратної, овальної, круглої, прямокутної форми. При виборі моделі слід орієнтуватися на загальне оформлення і площу, виділену під виріб. Стільниця може бути прозорою, матовою, тонованою або пофарбованою в будь-який відтінок. Важливу роль  відіграє каркас, він повинен гармоніювати з предметами меблів. Матеріалом для конструкцій може бути: метал, дерево, пластик, ротанг.

Що важливо знати про скляні столи?

Перед тим, як купити скляний стіл, варто дізнатися про його переваги:

  • естетичність. Легкий зовнішній вигляд дарує легкість інтер'єру;
  • гігієнічність. На поверхні не утворюються грибки, цвіль і інші мікроорганізми;
  • простота у догляді. Легко видаляються будь-які забруднення з допомогою м'якої тканини та рідкого мийного засобу;
  • екологічність. Не виділяє токсичних речовин в навколишнє середовище;
  • вологостійкість. Внаслідок чого стільниця не деформується;
  • стійкість до УФ-променів. Не вигоряє на сонці, але при цьому не перешкоджає проникненню світла, що дозволяє наповнити кімнату додатковим освітленням і візуально збільшити простір;
  • відсутність пористої поверхні. Не вбирає запахи, жир та інші види забруднень.

З недоліків даного матеріалу варто відзначити вразливість торця. Різкий удар знімає напругу, набуте при гартуванні, що призводить до розбиття конструкції. Скло підсилює звуки, тому необхідно використовувати серветки під прилади.

Сучасні технології дають можливість оформити скляний стіл в інтер'єрі кухні, дитячої, кабінету, вітальні або іншого простору за допомогою візерунка, орнаменту або малюнка. Незвичайний спосіб обробки - фотодрук. На стільницю можна нанести реалістичне зображення природи, імітацію каменю, дерева або крапель води. Така картинка не тьмяніє і не морщиться навіть з часом, тому буде радувати господарів довгі роки. Скористайтеся ідеями для друку на сайті studiobis.com.ua.

Завдяки процесу моллірування скляні журнальні столики і моделі для обідніх зон можуть стати справжніми дизайнерськими шедеврами.  Таке полотно приймає будь-які лінії, вигини та конфігурації.

Компанія MS Element - виробляє будь-які конструкції з полотна і дзеркала.

Для прорахунку вартості продукції й отримання консультації зв'яжіться з нашим менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73, або замовте зворотний дзвінок на сайті. Ми з задоволенням відповімо на всі ваші запитання.

Для самостійного розрахунку вартості є можливість скористатися калькулятором.

Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Яке скло використовується для столів

Стіл скляний повинен бути виготовлений із загартованого полотна. Такий виріб витримає будь-які механічні навантаження і буде безпечним при пошкодженні.

01 Apr 2020

Скляні журнальні столики

Столик журнальний зі склом гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр. Підкреслить індивідуальність і оригінальність дизайну.

01 Apr 2020

Скляний стіл для кухні

Скляний стіл для кухні естетичний і практичний в експлуатації. Не боїться перепадів температур, підвищеної вологості, а також не вбирає неприємні запахи і жир.

01 Apr 2020

Що важливо знати про скляні столи

Столи зі скла міцні і безпечні в експлуатації. На їх поверхні не утворюються грибки, цвіль і інші мікроорганізми.

05 May 2022