Стільниця зі скла. Робимо правильний вибір

4.9
5
1
90
Стільниця зі скла

Скляні стільниці візуально розширюють простір і наповнюють його світлом. Вони не перевантажують приміщення, поєднуються з іншими видами матеріалів і виглядають естетично. Візуально крихкий виріб зовсім таким не є. Найголовніше - зупинити свій вибір на надійному матеріалі, оскільки в такому разі не доведеться побоюватися, що конструкція трісне.

Правильно підібране скло - стільниця на довгі роки експлуатації

Скло для стільниці купити необхідно високої якості. Воно повинно відповідати вимогам безпеки та бути практичним в експлуатації. Цим умовам відповідають такі види полотна:

  • гартоване. Проводиться за допомогою загартування сировини в печі при температурі 650 градусів з наступним охолодженням холодним повітрям. Витримує механічні навантаження, розбити його практично неможливо, але якщо таке станеться, воно розсиплеться на дрібні шматочки з тупими гранями, які не зможуть нашкодити оточуючим;
  • триплекс. Кілька шарів полотна, склеєних між собою полімером, створюють виріб підвищеної міцності. Але навіть якщо станеться пошкодження, воно не розлетиться, а залишиться на плівці.

Також окрему увагу варто приділити обробці торців. Це додасть виробу не тільки естетичний вигляд, але і вбереже від подряпин. Найпоширеніші способи шліфування кромки: єврокромка і фацет.

Особливості застосування скляних стільниць

Переваги матеріалу вигідно відрізняють його від інших видів:

  • вологостійкість. Внаслідок такої властивості виріб не деформується. На його поверхні не утворюються грибки та пліснява;
  • гігієнічність. Відсутність швів дозволяє уникнути накопичення бруду. Щоб вимити конструкцію, досить рідкого миючого засобу і м'якої губки;
  • стійкість до перепадів температури. Навіть найвищі температури не зможуть порушити полотно;
  • простота монтажу. Установка займає 1-2 години.

Завдяки всім перевагам виріб прослужить не один десяток років і збереже первозданний вид.

Способи декорування

Сучасні дизайнери можуть оформити ексклюзивний декор для будь-якого стилістичного напряму. Для цього може бути використана матова скляна стільниця з витонченим візерунком або глянсове пофарбоване полотно. Лаконічно виглядає прозорий виріб з бронзовим напиленням. Екстравагантний і сміливий варіант - фотодрук. Малюнок може імітувати камінь, дерево, можна навіть використовувати особисті фото. На сайті studiobis.com.ua представлений каталог з ескізами для друку.

Скляна стільниця в інтер'єрі кухні

Використовувати конструкцію можна для обробки обідньої або робочої зони. Різноманітність форм і розмірів дозволить створити індивідуальний дизайн полотна. Кругла стільниця столу або плавні закруглені лінії поверхні для кухонних шаф внесуть витонченість і легкість.

Стільниця зі скла у ванну

Допоможе підкреслити обробку стін, наповнить ванну затишком і світлом.  Практичне місце для зберігання всіх необхідних засобів гігієни, рушників і інших необхідних предметів.

Для вашого інтер'єру незамінним варіантом стане скляна стільниця. Ціна такої моделі буде повністю відповідати зазначеним вище характеристикам і стандартам безпеки.

Компанія MS Element - експерт в обробці скла №1.  Основний упор - це якість продукції, що виготовляється.

Детальну консультацію ви можете отримати, зв'язавшись з нашим менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73. Ми з задоволенням відповімо на всі питання.

Для вашої зручності на сайті є калькулятор для розрахунку вартості скла.

Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Матова скляна стільниця

Матова скляна стільниця - елегантний і практичний спосіб оформити вашу кухню або ванну кімнату. Це повністю безпечна, гігієнічна і екологічна конструкція.

01 Apr 2020

Особливості застосування скляних стільниць

Стільниця зі скла - популярний вид обробки робочої поверхні кухні або ванної кімнати. Широко застосовується для оформлення виробів для обідньої зони, вітальні або кабінету.

01 Apr 2020

Скляна стільниця в інтер'єрі кухні

Скляна стільниця для кухні - це оригінальний і практичний спосіб прикрасити інтер'єр. Догляд за нею дуже простий, досить скористатися рідким миючим засобом і м'якою губкою.

01 Apr 2020

Стільниця зі скла у ванну

Стільниця зі скла у ванну не боїться підвищеної вологості, що дозволяє уникнути деформації виробу.

01 Apr 2020