Матове скло для дверей

4.9
5
1
90
Матове скло для дверей

Матове скло для міжкімнатних  дверей стане прикрасою інтер'єру

Матове скло для дверей відкривае необмежені можливості для реалізації будь-якого дизайнерського рішення. З їх допомогою можна оформити різні об'єкти, починаючи з облаштування будинку і закінчуючи офісними будівлями. Клієнти можуть вибрати будь-яку товщину матеріалу та його розмір (в залежності від призначення конструкції). Виходячи з переваг споживача можна вибрати різну обробку скла.

Щоб отримати матове скло на двері, використовують такі методи обробки:

  • піскоструминна: зміна структури заготовки відбувається під впливом сильного повітряного струменя з частинками піску. Від тривалості обробки і рівня тиску залежить ступінь матування. Такий виріб не перешкоджає проникненню світла, але при цьому зовні абсолютно не проглядається;
  • кислотна (сатин): полотно обробляється кислотою, яка надає матовий ефект. Полотно трохи шорстке, але приємне на дотик. В експлуатації зручне і практичне, оскільки на поверхні не залишаються сліди пальців, а для догляду досить стандартного миючого засобу;
  • тонування: наносять двома способами. Перший - використання спеціальної плівки, яка надає необхідні якості. Другий - за допомогою флоат-технології. На етапі плавлення до скляної маси додають діоксид металу (щоб отримати бронзовий колір - бронзу, а сірий тон - графіт). Такий матеріал добре поглинає світло і повністю приховує приміщення від сторонніх очей.

Двері з матовим склом стануть справжньою прикрасою інтер'єру на багато років.

Варіанти використання скла в міжкімнатні двері

У сучасному світі матове скло для міжкімнатних дверей не має обмежень у використанні. Воно може бути різних розмірів і форм: від невеликих вставок до секцій в повний зріст. Такі елементи декору допоможуть зробити конструкцію більш легкою, наповнити світлом і візуально розширити простір. Також можна виготовити повністю скляні вироби за двома технологіями:

  • рамні (скло вставляється в металеву окантовку);
  • безрамні (цілісне полотно з обробленими краями).

Додатковий декор на скляні двері

При бажанні декоративне скло для дверей можна оформити написом, малюнком або фотодруком.Такий вид декору навіть через багато років не потьмяніє і не зіпсується, а також йому не страшні перепади температури. Зверніть увагу, що у вас є можливість ознайомиться з широким асортиментом зображень для фотодруку на сайті studiobis.com.ua.

Матове скло на двері для сауни (лазні)

Для будівництва парилки в першу чергу потрібні хороші двері, тому скло для сауни - це найсучасніший і практичний варіант. Дана конструкція стійка до високих температур і вологості. Її довговічність і легкість в догляді гарантовані. Матовість виробу зробить приміщення більш комфортним, оскільки воно не буде доступним для проглядання. Також матеріал може бути повністю кольоровим або доповненим декоративним візерунком, що допоможе обмежити огляд.

Компанія MS Element - провідний виробник і незамінний експерт при виборі скла.

Для того, щоб дізнатися ціну матеріалу або купити матове скло для дверей, ви можете зв'язатися з нашим менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73. Ми із задоволенням відповімо на всі питання.

Варто зазначити, що на сайті є калькулятор для розрахунку вартості скла, яким ви можете скористатися самостійно.

Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Декоративне скло для дверей

Купити скло для дверей можна абсолютно з будь-яким способом декорування. Це може бути піскоструминна обробка, фотодрук чи фарбування. Також є можливість використовувати власний ескіз для нанесення на поверхню, який вже точно стане родзинкою інтер'єру.

08 Sep 2019

Скло в міжкімнатні двері

Скло у двері може бути різної форми і розміру. Також використовуються конструкції з цілісного полотна (рамна або безрамна). Завдяки сучасним технологіям функціональні можливості таких виробів не обмежені.

31 Mar 2020

Скляні двері

Двері зі скла широко використовуються в оформленні інтер'єрів кафе, магазинів, адміністративних та житлових приміщень. Конструкції можуть бути орні, розсувні і маятникові. Відрізняються способом відкриття.

01 Apr 2020

Скляні двері для лазні та сауни

Скляні двері для лазні стануть сучасним рішенням при облаштуванні парилки. Конструкції із загартованого полотна будуть довговічними і надійними.

01 Apr 2020