Скло для душової кабіни - стильно і зручно

4.9
5
1
90
Скло для душової кабіни

Виготовлення скла для душових кабін стрімко набирає обертів. Незалежно від розмірів приміщення, багато хто віддає перевагу встановлення душових з-за їх практичності і величезного вибору варіантів використання. Конструкції для душа можуть бути нестандартних розмірів і великих габаритів. До того ж варто враховувати, що місце встановлення також не має значення. В результаті ви отримуєте можливість ефективно використовувати простір.

Обробка скла душової кабіни буває різних видів

Один з найбільш важливих процесів - це обробка скла душової кабіни, так як від якості і дотримання технології залежить надійність конструкції.

Види обробки скла:

  • молірування скла - здійснюється завдяки термічній обробці в спеціально передбаченій для цього печі. З її допомогою склу можна надати будь-який радіус або вигин;
  • триплекс - міцне багатошарове скло з прошарками спеціальної полімерної плівки, яка при виготовленні допомагає "склеїти" скло між собою. Цей вид часто використовується в промисловості і декоруванні;
  • загартовування - процес виробництва надміцного скла відбувається за допомогою спеціальної технології розжарювання. Безпека, міцність і термостійкість - основні властивості цього матеріалу.

Кожен вид вартий уваги, однак найбільш популярним є загартоване скло для душової кабіни. Воно більш міцне, стійке до теплових впливів і безпечне (навіть при розбитті). У разі руйнування однієї з частин кабіни достатньо замінити пошкоджений елемент.

Скляні душові перегородки для створення унікального дизайну

Скляні душові перегородки допоможуть у створенні стильного та сучасного інтер'єру. З їх допомогою можна реалізувати неординарні рішення та оформити ванну кімнату за власним проектом. Наприклад, скло для душового куточка стане оригінальним рішенням для облаштування душової конструкції у формі трикутника. Також у клієнтів є можливість самостійно вибрати вид обробки скла, його колір, прозорість і навіть замовити нанесення фотодруку (переглянути каталог з варіантами декору на склі можна на сайті studiobis.com.ua).

Скляна душова кабіна та її переваги

Скляна душова кабіна може бути готовою або збірною. Готову кабіну виробляють на заводі з певними параметрами. Однак з-за цього вона не завжди може вписатися в простір, передбачений для санвузла. Тому ви можете замовити скло для душової кабіни і зробити збірну конструкцію необхідної величини і форми. Душові кабіни не піддаються впливу вологи, вони легко миються, а на їх поверхні не утворюються грибок і пліснява. Конструкції зі скла набагато практичніше, ніж моделі з інших матеріалів.

Компанія MS Element спеціалізується на обробці і виготовленні продукції зі скла. Для того, щоб купити скло на душову кабіну або задати питання щодо ціни і застосування скла для ваших ідей, ви можете зв'язатися з нашим менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73.

Ми з задоволенням відповімо на всі питання.

Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Скляні двері для душа - простота та стиль

Душова кабіна зі скляними дверима стане сучасним і стильним рішенням в оформленні інтер'єру ванної кімнати. Загартоване скло для душової кабіни безпечне, довговічне і гігієнічне у використанні.

01 Apr 2020

Гартоване скло для душової кабіни

Гартоване скло для душової кабіни - це надміцний і безпечний матеріал. За рахунок технології виготовлення воно забезпечує ударостійкість, стійкість до перепадів температури і безпеку при руйнуванні.

01 Jan 2017

Душові кабіни зі скла

Душові кабіни зі скла дуже практичні і міцні. Гігієнічність і простота догляду - це кілька головних переваг в їх використанні. Душова кабіна з загартованого скла буде надійна в експлуатації багато років.

01 Apr 2020

Функціональне рішення для ванної кімнати - скляні душові перегородки

Скляні душові перегородки допомагають у вирішенні нестандартних просторових питань як для великих, так і для маленьких ванних кімнат.

01 Apr 2020