Скло в міжкімнатні двері

4.9
5
1
90
Скло в міжкімнатні двері

Скло в двері - це спосіб прикрасити дверний проріз. Він давно зайняв своє місце в оформленні дизайну і став незамінним. Полотно вигідно підкреслить будь-який інтер'єр, зорово збільшить простір і усуне відчуття ізольованості приміщення. Виробництво з виготовлення даного матеріалу не стоїть на місці, а стрімко розвивається. Тому зараз на ринку великий вибір як готових, так і виконаних за індивідуальним замовленням, виробів.

Яке скло у двері краще вибрати?

Вибираючи скло для дверей міжкімнатних або інших призначень, багато клієнтів знаходяться в розгубленості від різноманітності запропонованих варіантів. Щоб не заплутатися у величезному асортименті, розглянемо варіанти скління:

  • прозоре - ідеально підійде для приміщень, в яких потрібно візуально збільшити простір і забезпечити попадання сонячних променів;
  • тоноване - відмінне рішення, якщо кімнату треба трохи затемнити;
  • матове - багатофункціональне у застосуванні, оскільки використовується в оформленні будинків, офісів або громадських місць;
  • візерункове - стане чудовим доповненням інтер'єру. Для даного матеріалу можна вибрати будь-який візерунок і колір.

Як встановити скляні двері

Встановити міжкімнатні двері скляні нескладно, але, як і в кожній справі, тут є свої деталі, які потрібно врахувати:

  • вага конструкції в кілька разів більше, ніж аналог з дерева;
  • виріб має чітко відповідати розмірам, оскільки в готовому вигляді його неможливо підігнати під розмір отвору;
  • незважаючи на те, що пошкодити полотно практично неможливо, монтувати його необхідно гранично акуратно.

Тому щоб монтаж був зроблений правильно, його краще довірити професіоналам.

Скло в двері виробляється із спеціального матеріалу

Якщо ви досі не зважилися замовити скло для міжкімнатних дверей, то вам варто дізнатися про незаперечні плюси матеріалу. Така конструкція виготовляється за допомогою спеціальної технології гарту. Безпека  - це основна характеристика виробу. У разі ушкодження утворюються дрібні шматочки з гладкими краями, які не зашкодять людині. Товщина і розміри підбираються індивідуально, залежно від типу дверей. Також часто використовують триплекс - багатошарове полотно з прошарком з полімеру. Воно характеризується міцністю, але навіть у випадку розбиття не розлетиться на друзки, а буде триматися на полімерному прошарку.

Додаткові можливості декору на скляні двері

Додатковим декором для вашої конструкції стане малюнок, нанесений на прозоре або матове скло для дверей за індивідуально розробленим ескізом. Також є можливість прикрасити виріб візерунком або фотодруком. На сайті studiobis.com.ua ви можете вибрати тематику, яка доповнить ваш інтер'єр.

Завдяки сучасним технологіям, придбати скло для міжкімнатних дверей можна для виконання різноманітних функцій. Їх встановлюють:

  • у квартири і будинки;
  • офіси і громадські приміщення;
  • магазини і торгові центри;
  • лазні та сауни.

Компанія MS Element - фахівець, націлений на якість і надійність своїх виробів. У нас ви знайдете абсолютно будь-які варіанти використання матеріалу, від стандартних до незвичайних (наприклад, скло для сауни)

Для самостійного обчислення вартості ви можете скористатися калькулятором для розрахунку. Також ви можете зв'язатися з менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73. Будемо раді відповісти на всі питання.

Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Декоративне скло для дверей

Купити скло для дверей можна абсолютно з будь-яким способом декорування. Це може бути піскоструминна обробка, фотодрук чи фарбування. Також є можливість використовувати власний ескіз для нанесення на поверхню, який вже точно стане родзинкою інтер'єру.

08 Sep 2019

Матове скло для дверей

Матове скло для дверей підійде для експлуатації в будь-яких приміщеннях. Вони практичні, не перешкоджають проникненню світла, але при цьому приховують приміщення від сторонніх очей.

31 Mar 2020

Скляні двері

Двері зі скла широко використовуються в оформленні інтер'єрів кафе, магазинів, адміністративних та житлових приміщень. Конструкції можуть бути орні, розсувні і маятникові. Відрізняються способом відкриття.

01 Apr 2020

Скляні двері для лазні та сауни

Скляні двері для лазні стануть сучасним рішенням при облаштуванні парилки. Конструкції із загартованого полотна будуть довговічними і надійними.

01 Apr 2020