Скляні козирки зі скла - сучасний і оригінальний елемент

4.9
5
1
90
Скляні козирки зі скла

Скляний козирок потрібний елемент в оформленні сучасних споруд. Він не тільки прикрашає приміщення, але і надійно виконує всі необхідні захисні функції для входу в приміщення. Інноваційні технології у виробництві полотна дозволяють виготовити виріб індивідуальних розмірів, форм і кольорів, а також воно буде відповідати всім вимогам безпеки.

Види полотна для скляних конструкцій

Для того, щоб скляні козирки над входом служили довгі роки, варто вибирати тільки якісний матеріал:

  • триплекс. Складається з кількох шарів полотна, склеєних між собою полімером. Високоміцна і термостійка сировина, яка навіть при пошкодженні не розсипається на осколки, а надійно тримається на плівці;
  • гартоване. Спеціальна технологія загартовування в печі при температурі 650-680 градусів, яка наділяє скло властивістю витримувати будь-які механічні навантаження. Воно безпечно навіть при розбитті, оскільки руйнується на дрібні шматочки з гладкими гранями, які не заподіють шкоди дорослим, дітям і тваринам.

Для додання виробу незвичних конфігурацій і вигинів використовують процес гнуття.

Способи кріплення елементів зі скляного полотна

Монтаж конструкцій здійснюється з допомогою різних способів кріплення:

  • скляний навіс на тросах або вантах не створює додаткового навантаження і надійно монтується до стіни. Такий варіант не вимагає застосування стійок;
  • металевий каркас виконує функцію конструкції, в яку вставляється полотно. Виготовляється з нержавіючої сталі або з чорного металу пофарбованого в необхідний колір;
  • конструкції на опорах використовуються для масивних елементів. Вони складаються з металевих підпор, закріплених в підлогу.

Ряд переваг скляних елементів

Скляні козирки та навіси будуть служити захистом від попадання дощу, снігу, листя і різноманітного сміття в приміщення. А ряд переваг дозволить експлуатувати виріб без жодних побоювань:

  • не боїться підвищеної вологості та перепадів температури. Стійкий до будь-яких погодних умов;
  • міцність і довговічність. Витримує різноманітні навантаження і навіть падіння важких предметів;
  • висока жорсткість. Скляний дашок на вантах забезпечує підвищену жорсткість і надійність конструкції;
  • захист від УФ-променів. Не вигоряє на сонці, тому зберігає зовнішній вигляд на довгі роки;
  • не піддається корозії. На відміну від металу або іншого матеріалу, навіть з часом не просідає і не протікає;
  • екологічний. Екологічно чистий матеріал, що не забруднює навколишнє середовище і не викликає алергічних реакцій.

Як правильно вибрати стильний козирок для фасаду будівлі?

Оформити оригінальний скляний козирок на підвісах або з використанням іншого типу кріплення можна за допомогою різноманітних видів полотна: прозоре, матове, тоноване або забарвлене. Вони будуть актуальні для альтанок, балконів, теплиць, зимових садів, критих ринків, офісів, приватних будинків та інших приміщень, яким необхідно додаткове освітлення. Такі вироби прикрашають візерунками та малюнками будь-якої складності. Стильне рішення для декору - фотодрук. На поверхню виробу можна нанести об'ємне і реалістичне зображення з імітацією каменю, води, дерева і пейзажів природи. Варіанти обробки за допомогою друку представлені на сайті studiobis.com.ua.

Купити скляний козирок, ціна якого не вище інших застосовуваних способів обробки, - естетичне і функціональне рішення. Ви купуєте конструкцію, яка,  вигідно відрізняється від представлених на ринку варіантів, якістю, безпекою та зовнішнім виглядом.

Компанія MS Element - спеціаліст по обробці скла, перевірений часом. Вся продукція виробляється фахівцями високого рівня на інноваційному обладнанні.

Всі питання про можливості застосування полотна ви можете задати нашому менеджеру за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73. Будемо раді допомогти в реалізації ваших ідей.

Для вашої зручності на сайті є калькулятор для розрахунку вартості скла.

Доставимо вироби в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Скляні навіси і козирки: як правильно вибрати

Скляний навіс, виконаний в сучасному стилі, не тільки захистить фасад від несприятливих погодних умов, але і стане прикрасою екстер'єру і приверне увагу перехожих.

01 Apr 2020

Скляний козирок як елемент сучасної архітектури

Скляні козирки - сучасне і практичне рішення для оформлення будь-якої споруди. Витримає будь-які погодні умови і механічні навантаження.

01 Apr 2020

Скляний козирок на вантах

Скляний козирок, виготовлений з якісного матеріалу, підкреслить рівень закладу і приверне нових клієнтів.

01 Apr 2020

Скляний козирок - стильне оформлення будівлі

Скляний навіс буває різної форми, розмірів і встановлюється над входом в будівлю. Володіє надійністю і практичністю і відмінно вписується в дизайн.

01 Apr 2020