Яке скло використовується для столів

4.9
5
1
90
Скляний столик

Стіл скляний давно став частиною інтер'єру будинків, квартир і офісів. Це стильне рішення для маленьких і великих приміщень. Конструкція буде виглядати невагомою і легкою, що дозволить візуально збільшити простір.

Вибір скла для столів

Перед тим, як купити стіл зі скла, необхідно переконатися в його якості. Для того, щоб виріб прослужив довгі роки та зберіг зовнішній вигляд, використовують гартоване полотно. Воно проходить обробку в спеціальній печі при температурі 650-680 градусів з наступним охолодженням струменями холодного повітря. В результаті стає міцним, стійким до ударів і механічних навантажень. Навіть при пошкодженні розлітається на дрібні осколки з тупими краями, про які неможливо поранитися. Тому тумби, скляні журнальні столики й стільниці для  обідніх зон широко застосовуються в оформленні різноманітних дизайнерських проєктах.

Що важливо знати про скляні столи?

Перед складанням скляні столи під замовлення рекомендується витримати при кімнатній температурі не менше 2 годин. Монтаж стільниці краще довірити професіоналам, які дбайливо її зберуть з урахуванням всіх нюансів:

  • установку конструкції необхідно проводити на чистій поверхні;
  • для уникнення пошкоджень різьбових з'єднань під час проведення робіт неприпустимо перетягування стійок;
  • переставляти меблі з цього полотна рекомендується, взявшись за стільницю з обох сторін або перекочуючи її за допомогою кульових опор;
  • загартоване скло боїться різкого удару по крайці, що варто врахувати при складанні.

Столи зі склом виготовляються товщиною 10-12 мм, тому не варто побоюватися, що він трісне. Матеріал не боїться перепадів температури та підвищеної вологості. Не деформується, не вбирає грязь і неприємні запахи. Також є екологічно чистим матеріалом, який не виділяє токсичних речовин.

Які навантаження може витримати виріб?

Скляні столи, ціна яких відповідає якості виробу, що витримує великі навантаження:

  • журнальні - максимальна вага 60 кг;
  • скляний стіл для кухні - максимум 80 кг (допоміжна стільниця 20 кг).

Варіанти декору

Сучасні технології дають можливість використовувати для оформлення інтер'єру різні види полотна, які підкреслять дизайн і гармонійно впишуться в будь-який дизайн. Найпоширеніші типи:

  • матове. Чудово маскує тріщини, подряпини та інші недоліки, набуті під час експлуатації;
  • фарбоване. Глянсова поверхня може бути пофарбована в відтінок обробки стін;
  • прозоре. Класичний варіант оформлення стільниці. Для того, щоб додати виробу елегантність, використовують різноманітні візерунки або бронзове напилення;
  • гнуте. Завдяки технології моллірування конструкція може приймати неординарні форми.

Компанія MS Element - виробник скла з 2010 року.  Виконує повний цикл робіт від вимірів до монтажу і гарантує якість продукції, що виготовляється.

Для отримання консультації про варіанти використання полотна зв'яжіться з нашим менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73. Ми відповімо на всі питання!

На сайті є можливість самостійного розрахунку вартості скла за допомогою калькулятора.

Доставимо виріб в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Скляні журнальні столики

Столик журнальний зі склом гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр. Підкреслить індивідуальність і оригінальність дизайну.

01 Apr 2020

Скляні столи в інтер'єрі

Скляний стіл ідеально виглядає в будь-якому стилістичному напрямку. Поєднується з різноманітними матеріалами обробки і предметами меблів.

05 May 2022

Скляний стіл для кухні

Скляний стіл для кухні естетичний і практичний в експлуатації. Не боїться перепадів температур, підвищеної вологості, а також не вбирає неприємні запахи і жир.

01 Apr 2020

Що важливо знати про скляні столи

Столи зі скла міцні і безпечні в експлуатації. На їх поверхні не утворюються грибки, цвіль і інші мікроорганізми.

05 May 2022