Скляні кутові полиці

4.9
5
1
90
Скляні кутові полиці

Скляні кутові полиці є елементом  декору різноманітних приміщень. Вони прикрашають офіси, ресторани, магазини, а також квартири і будинки. Завдяки великому асортименту конструкцій можна реалізувати будь-які просторові рішення, оформити елегантний і сучасний інтер'єр.

Найпоширеніше застосування - це скляна полиця для ванної

Найчастіше встановлюється полка скляна кутова для ванної. Вона гармонійно буде виглядати з будь-якою обробкою стін, тому використовується для оформлення різних дизайнерських проектів. Володіє величезною кількістю переваг в експлуатації:

  • функціональна і практична. Виготовляється з гартованого полотна, тому витримує будь-які механічні навантаження. Це дозволяє розмістити всі необхідні речі без побоювання, що конструкція розвалиться. Матеріал не піддається деформації, не боїться температурних перепадів і вологостійкий. Він не обтяжує простір, а роблять його легким і невагомим;
  • гігієнічна. Завдяки своїм властивостям, матеріал стійкий до утворення грибка і цвілі. Доглядати за виробом дуже просто, достатньо протерти вологою ганчіркою з використанням миючого засобу;
  • можливість застосування різноманітних способів декорування. Різноманітність технологій обробки допоможе створити індивідуальний дизайн для будь-яких стилістичних рішень;
  • міцна і довговічна. Завдяки спеціальній технології сировина стає надійним і безпечним. Його практично неможливо пошкодити, але якщо станеться розділення, воно розлетиться на дрібні осколки з гладкими краями, абсолютно безпечними для оточуючих;
  • пропускає світло. Візуально розширить простір і буде надавати відчуття легкості і невагомості.

Кутові скляні полиці для ванної кімнати дозволяють грамотно використовувати простір, яке часто залишається порожнім. Також можна виготовити двох - або триярусну конструкцію, що дасть можливість розмістити все необхідне для прийняття душу під рукою.

Тому ви можете купити кутову скляну поличку у ванну або виготовити її на замовлення, тому що вона буде корисним і зручним доповненням вашого санвузла.

Скляні полиці на стіну можна доповнити будь-яким декором

Ваша полиця кутова скляна може перетворитися на справжній дизайнерський шедевр з допомогою різноманітних видів декору:

  1. Матування. Матове виріб виграшно виглядатиме в будь-якому інтер'єрі, наповнить приміщення затишком і теплом. За бажанням виріб можна доповнити візерунком або написом, виконаним за допомогою піскоструминної обробки.
  2. Фарбування. За рахунок великої колірної гами конструкція додасть яскравих фарб і підкреслить індивідуальність дизайну;
  3. Фотодрук. Найпопулярніший і сучасний спосіб декорування. За допомогою спеціальної технології УФ-друку на полотно наноситься зображення будь-якої складності. Малюнок виходить об'ємним і реалістичним.  Не  вигоряє і стійкий до вологи.  Така поверхня стане родзинкою інтер'єру.  Пропонуємо переглянути каталог з ескізами для фотодруку на сайті studiobis.com.ua.

 Також варто не забувати про класичний варіант - це прозорі скляні полки.  За допомогою нанесення орнаменту або бронзового напилювання вони можуть перетворитися в ексклюзивний аксесуар.  Технологія моллірування також допоможе надати найхимерніші форми і вигини вашого виробу.

 Компанія MS Element - фахівець з виробництва та обробки скла з бездоганною репутацією.  Втілить в життя будь-яку вашу ідею з використанням полотна.

 Для отримання консультації і прорахунку вартості зв'яжіться з нашим менеджером по тел.  +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73.

 Будемо раді відповісти на всі ваші запитання.

 Також на сайті є можливість самостійно провести розрахунки вартості за допомогою калькулятора.

 Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Скляні полиці для ванної

Скляні полиці для ванної - практичні і безпечні у використанні конструкції. Допоможуть підкреслити інтер'єр санвузла за рахунок додаткового декору.

20 Jan 2021

Скляні полиці

Скляні полиці допоможуть грамотно використовувати простір, не захаращуючи його. З їх допомогою ви оформите затишний і елегантний інтер'єр.

01 Apr 2020

Скляні полиці в інтер'єрі

Скляні полиці в інтер'єрі - це оригінальне доповнення будь-якого дизайнерського проекту. Завдяки властивостям полотна виріб може бути будь-якої форми і розміру.

01 Apr 2020

Скляні полиці на стіну

Скляні полиці на стіну стануть прикрасою інтер'єру. Багатофункціональна частина декору, яка дозволить зручно зберігати особисті речі, техніку або книги.

01 Apr 2020