Гартоване скло для душової кабіни

4.9
5
1
90
Гартоване скло для душової кабіни

Виготовлення скла для душової кабіни з застосуванням загартування даного матеріалу наділяє його підвищеною міцністю. Технологія загартовування не проста і дуже нагадує виробництво сталі. Спочатку скло нагрівають до температури 650-680°C, а потім за допомогою холодного повітря швидко і рівномірно охолоджують з обох сторін. Завдяки такій обробці воно набуває якості, сильно відрізняють його від інших матеріалів:

  • ударостійкість;
  • стійкість до перепадів температури;
  • безпека при руйнуванні (в результаті поділу утворюється безліч дрібних осколків з тупими краями).

Загартоване скло не перешкоджає проникненню світла, за рахунок чого допомагає візуально збільшити простір. З-за безперечних плюсів у використанні, таких як надійність і міцність, його застосовують у різних сферах:

  1. Скління будинків.
  2. Виготовлення меблів.
  3. Виробництво побутової техніки.
  4. Автомобільна і залізнична промисловості.

Вирішивши купити скло на душову кабіну, ви отримуєте продукт високої якості з індивідуальним дизайном і формою, який підходить саме вашому інтер'єру. Величезний асортимент видів даного матеріалу дозволяє замовити скло на душову кабіну, відповідно до переваг клієнта. Воно може бути:

  • матове;
  • прозоре;
  • сатинове.

Будь-який з запропонованих варіантів допоможе підкреслити сучасність і оригінальність дизайну в приміщенні, а також наповнити ванну затишком.

Душові кабіни з загартованого скла - найкращий вихід для маленької ванної кімнати

Скляна душова кабіна - це справжній порятунок для невеликої площі, виділеної під вбиральню. Крім виконання свого основного призначення, душова дозволить грамотно використовувати простір. Завдяки особливостям технології виробництва майстри можуть виготовити гартоване скло для душової кабіни абсолютно будь-якої форми, що безсумнівно полегшить облаштування навіть дуже мініатюрної ванної кімнати.

Скляні двері для душу можуть бути не тільки матовими, але і прозорими

Душові кабіни з загартованого скла забезпечують комфорт і зручність в експлуатації. Але, незважаючи на досконалість гартованого скла, його зовнішній вигляд можна поліпшити за допомогою фотодруку. Для того, щоб дизайн душової вийшов ексклюзивним, на поверхню можна нанести візерунок. Це може бути зображення будь-якої складності, аж до власного ескізу. Якщо вам складно визначитися з малюнком, радимо звернути увагу на сайт studiobis.com.ua. Фахівці студії допоможуть втілити в життя найсміливіші дизайнерські фантазії.

 Скляна душова кабіна - це дорого?

Скло для душової кабіни, ціна якого на порядок вище пластика, повністю виправдовує свою вартість. Адже купуючи загартоване скло, ви забезпечуєте безпеку і гігієнічність у вбиральні. Відсутність калюж і чистота після прийняття душу буде вас радувати кожен день.

 Компанія MS Element - надійний помічник у виготовленні і обробці скла для будь-яких цілей.

 Всі питання, що цікавлять щодо застосування скла для ваших ідей і ціни ви можете дізнатися, зв'язавшись з нашим менеджером за тел.  +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73.

 Ми з задоволенням відповімо на всі питання.

Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Скляні двері для душа - простота та стиль

Душова кабіна зі скляними дверима стане сучасним і стильним рішенням в оформленні інтер'єру ванної кімнати. Загартоване скло для душової кабіни безпечне, довговічне і гігієнічне у використанні.

01 Apr 2020

Скло для душової кабіни - стильно і зручно

Скляна душова кабіна стане прекрасним просторовим рішенням, незалежно від площі приміщення. Від якості та дотримання технології залежить надійність скляної душової кабіни.

01 Apr 2020

Душові кабіни зі скла

Душові кабіни зі скла дуже практичні і міцні. Гігієнічність і простота догляду - це кілька головних переваг в їх використанні. Душова кабіна з загартованого скла буде надійна в експлуатації багато років.

01 Apr 2020

Функціональне рішення для ванної кімнати - скляні душові перегородки

Скляні душові перегородки допомагають у вирішенні нестандартних просторових питань як для великих, так і для маленьких ванних кімнат.

01 Apr 2020