Що вибрати для кухні-скіналі або кахель

4.9
5
1
90
Скіналі для робочої кухонної зони

Скляні фартухи для кухні - це новий тренд у сучасному дизайні. Завдяки різноманітності варіантів декоративна панель зробить інтер'єр унікальним і стане чудовою альтернативою стандартної кахельної плитці.

Оригінальна кухня - скло замість плитки

Купити скіналі на кухню замість класичної плитки - це практичне рішення, що володіє великою кількістю переваг:

  • гігієнічність. На відміну від кахлю, скляна панель не має швів, в яких буде накопичуватися бруд і жир. На її поверхні не утворюється цвіль і грибок. Легко очистити за допомогою будь-яких миючих засобів;
  • простота монтажу. Досвідчені фахівці кріплять виріб за 1-2 години. Для встановлення фартуха підійде абсолютно будь-яка стіна, навіть з нерівностями. А ось для оздоблення плиткою потрібна тільки ідеально рівна поверхня.
  • широкі можливості для дизайну. Індивідуальний підбір матеріалу і спосіб декорування.

Як вибрати скляний фартух?

Щоб декоративна панель прослужила довгі роки, необхідно скляний фартух для кухні купити з якісного скла. Гідним вибором буде гартоване полотно. Воно витримує високі температури, є вологостійким і безпечним. Розбити його практично неможливо, але якщо така неприємність сталася, конструкція розлетиться на дрібні шматочки з гладкими гранями, безпечними навіть для дітей.

Деякі нюанси, які варто враховувати, вибираючи скло на кухонний фартух

Фартух на кухню замовити потрібно після закінчення всіх ремонтних робіт і встановлення кухонного гарнітуру. Також повинні бути враховані точні розміри конструкції, роз'єми під розетки, місце для установки релінги та інші кріплення. Всі ці роботи проводяться до загартування полотна, тому що в противному випадку полотно може тріснути.

Відразу варто подумати про спосіб кріплення. Вони можуть бути з використанням:

  • навісне кріплення (конструкція вставляється в спеціальні металеві пластини);
  • прохідного кріплення (кріпиться на спеціальні шурупи до стіни);
  • на клей або рідкі цвяхи (панель приклеюється до стіни). При використанні такого варіанту кріплення поверхня повинна бути рівною.

 Декоративне скло на кухонний фартух

Різновиди і особливості використання на кухні скляного фартуха не обмежуються прозорим або матовим полотном. Оформити декор робочої зони можна із застосуванням піскоструминної обробки, нанесенням будь-якого візерунку або напису. Виграшно виглядатиме панель, пофарбована в однотонний глянцевий колір. Завдяки спеціальній техніці фотодруку виходить об'ємний і реалістичний малюнок. Для обробки виробу можна використовувати натюрморти, пейзажі, апетитні страви і навіть особисті фото. На сайті studiobis.com.ua є каталог з широким асортиментом зображень для Уф-друку. За бажанням клієнта фартух додатково прикрашають підсвічуванням. Воно додасть родзинку інтер'єру і підкреслить деталі дизайнерських елементів.

Компанія MS Element - майстер своєї справи з багаторічним стажем і репутацією. Втілить будь-яку вашу ідею з використанням скла в життя.

Для докладної консультації та замовлення ви можете зв'язатися з нашим менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73. Будемо раді допомогти в реалізації всіх найсміливіших ідей по використанню скла.

На нашому сайті є можливість самостійно провести розрахунки вартості скла за допомогою калькулятора.

Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Як вибрати скляний фартух

Фартух з гартованого скла стане прикрасою для кухні будь-якого розміру і стилю. Такий вид обробки стін безпечний, гігієнічний і екологічний.

01 Apr 2020

Оригінальний підхід - скіналі в інтер'єрі кухні

Скляний кухонний фартух стане оригінальною прикрасою будь-якого дизайну. Скіналі - це відмінне поєднання витонченості і надійності.

01 Apr 2020

Різновиди і особливості використання на кухні скляного фартуха

Кухонні панелі зі скла стрімко набирають популярність. Володіють рядом переваг: простота догляду, безпека, екологічність і оригінальний зовнішній вигляд.

01 Apr 2020

Скіналі - новітній напрям в сфері сучасного дизайну

Кухонний фартух скіналі - останній тренд в оформленні інтер'єру. Гарний, соковитий і об'ємний малюнок стане окрасою і родзинкою будь-якої кухні.

01 Apr 2020