Різновиди і особливості використання на кухні скляного фартуха

4.9
5
1
90
Скляні фартухи на кухню

Кухонні панелі зі скла завдяки своїй практичності і краси стають новим трендом при оформленні ексклюзивного інтер'єру. Такий варіант підкреслить лаконічність дизайну і буде безпечним в експлуатації.

Різновиди скляних фартухів

Завдяки великому асортименту для обробки робочої зони можна купити скляну панель на кухню абсолютно будь-якого виду:

  1. Прозоре скло. Використовують для декорування забарвленою або обклеєної шпалерами стіни, щоб захистити її від бризок і бруду, але при цьому не приховати зовнішній вид обробки.
  2. Матове. Витончений і непомітний спосіб обробки.
  3. Фотодрук. Скіналі для кухні зі скла, найбільш популярний спосіб декорування. Завдяки спеціальній технології такий малюнок не боїться вологи, витримує нагрівання до 120 градусів, має естетичний виляд і не тьмяніє з часом. Сайт studiobis.com.ua пропонує великий каталог зображень, якими можна скористатися для реалізації ідей.
  4. Забарвлене. Однотонна кольорова панель наповнить інтер'єр фарбами і світлом. Відтінок може бути абсолютно будь-який. Завдяки способу забарвлення такий виріб стає довговічним. На внутрішню поверхню наноситься спеціальна фарба, після чого полотно проходить термообробку.
  5. Декоративна плівка. Є більш бюджетним варіантом, але з часом малюнок може вигоряти, відшаровуватися і морщитися.
  6. Дзеркальний фартух. Незвичайний спосіб обробки робочої зони. Створює оригінальний ефект розширення меж приміщення і виглядає дуже стильно. Також можна використовувати дзеркальні плити з піскоструминною обробкою та матуванням.

Як вибрати скляний фартух?

Для того, щоб виріб прослужив довгі роки, потрібно вибирати якісний матеріал. Кухонний фартух із загартованого скла відповідає всім вимогам безпеки. Він стійкий до перепадів температури, не піддається деформації, екологічний і гігієнічний. Розбити таке полотно практично неможливо, але якщо таке станеться, воно не заподіє шкоди оточуючим, а розлетиться на дрібні осколки з тупими краями. Ваш інтер'єр може прикрасити фартух для кухні з фотодруком, який підійде під ваш дизайн. Створити ексклюзивну конструкцію для вашої робочої зони можна з урахуванням всіх особливостей приміщення.

Що вибрати для кухні-скіналі або кахель?

Скіналі - новітній напрям в сфері сучасного дизайну,  якому все більшу кількість клієнтів віддають перевагу замість звичної кахельної плитки. Багато хто вважає, що такий спосіб обробки не практичний, адже на поверхні скляного фартуха буде видно сліди пальців, краплі води і жиру. Слабке місце плитки - це шви, які мають пористу структуру, поглинають жир, швидко брудняться і втрачають зовнішній вигляд. Тому великою перевагою скляного фартуха є відсутність швів.

Компанія MS Element провідний фахівець у виробництві скла і різноманітних конструкцій з його використанням.

На сайті є можливість самостійно прорахувати вартість будь-якої ідеї за допомогою калькулятора.

Також для отримання більш докладної інформації про асортимент та ціни, ви можете зв'язатися з нашим менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73.

Будемо раді допомогти в реалізації найсміливіших ідей з використанням скла.

Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Як вибрати скляний фартух

Фартух з гартованого скла стане прикрасою для кухні будь-якого розміру і стилю. Такий вид обробки стін безпечний, гігієнічний і екологічний.

01 Apr 2020

Оригінальний підхід - скіналі в інтер'єрі кухні

Скляний кухонний фартух стане оригінальною прикрасою будь-якого дизайну. Скіналі - це відмінне поєднання витонченості і надійності.

01 Apr 2020

Скіналі - новітній напрям в сфері сучасного дизайну

Кухонний фартух скіналі - останній тренд в оформленні інтер'єру. Гарний, соковитий і об'ємний малюнок стане окрасою і родзинкою будь-якої кухні.

01 Apr 2020

Що вибрати для кухні-скіналі або кахель

Скло на кухонний фартух володіє великою кількістю переваг, що вигідно відрізняють його від традиційної плитки.

01 Apr 2020