Скіналі - новітній напрям в сфері сучасного дизайну

4.9
5
1
90
Скіналі

Якщо ви робите ремонт з урахуванням сучасних технологій і з використанням екологічних матеріалів, тоді вам варто купити скляний фартух для кухні. Такий спосіб обробки робочої зони стане дизайнерським шедевром і практичним рішенням. Про плюси декоративної панелі і способи декорування і кріплення ми розповімо нижче.

Що вибрати для кухні - скіналі або кахель?

Багато хто вважає, що кухонний скляний фартух- крихкий матеріал, якому не місце в даному приміщенні, але сучасні технології виробництва наділяють його масою переваг:

  • безпека. Для виготовлення декоративних панелей використовують скло, виготовлене шляхом загартування. Пошкодити конструкцію практично неможливо, але якщо таке станеться, полотно розлетиться на дрібні осколки з безпечними гладкими краями, які не зможуть нашкодити оточуючим;
  • зовнішній вигляд. Різноманітність видів обробки скла дозволяє оформити його відповідно з особистими побажаннями клієнта;
  • простота монтажу. Для кріплення конструкції досить 1-2 годин. Виконується такий процес після закінчення всіх ремонтних робіт і встановлення кухонного гарнітуру. Прикріпити панель можна з використанням навісного кріплення (металеві пластини, в які вставляється виріб), прохідного кріплення (кріпиться на спеціальні отвори для шурупів, зроблені до загартування), а також на клею або рідких цвяхів;
  • швидке виготовлення. Для замовлення достатньо знати точні розміри і всі отвори для релінгів і розеток. Варто врахувати, що на готовому виробі зробити додаткові виходи під різні кріплення неможливо. Такі роботи виконуються до загартування полотна, тому до цього питання варто підійти грунтовно.

Як вибрати скляний фартух і на що звернути увагу?

Якісний скляний фартух для кухні виготовляють тільки з безпечних матеріалів. Товщина такого полотна повинна бути від 4 до 10 міліметрів. Після всіх спеціальних процедур обробки виходить надійна конструкція, яка прослужить довгі роки. Також радує широкий асортимент видів полотна, які дозволяють оформити інтер'єр:

  • прозоре. За допомогою такого способу оформлення можна підкреслити красу оздоблення стіни і захистити її від попадання бруду і бризок;
  • забарвлене. Завдяки великій різноманітності відтінків такий варіант підійде для декорування будь-якого інтер'єру;
  • матове. Ідеально впишеться в лаконічний інтер'єр. Наповнить кухню затишком, а додатковий декор, оформлений візерунком, додасть індивідуальність дизайну;
  • дзеркальні плити. Прикраса для мініатюрних кухонь. Візуально розширить простір і додасть світла в приміщенні.

Кухонний фартух скіналі - це останній тренд в оформленні робочої зони

Різновиди та особливості використання на кухні скляного фартуха величезні, але останній тренд - це скіналі з використанням УФ-друку. Ви отримуєте безпрограшний варіант декору з соковитими, об'ємними зображеннями на будь-який смак. Це можуть бути фрукти і овочі, пейзажі, а також індивідуальні ескізи фотодруку. Але варто пам'ятати, що оформлення занадто яскравим малюнком може швидко набриднути, а замінити його можна тільки за допомогою установки іншої декоративної панелі. Щоб ваш декор радував вас завжди, перед замовленням перегляньте каталог ескізів на сайті studiobis.com.ua.

Завдяки великому асортименту скляних фартухів можна оформити будь-який дизайн: модерн, хай-тек і навіть підібрати скіналі для класичної кухні.

Компанія MS Element виробник скла, що гарантує якість і надійність своїх виробів.

Для отримання детальної консультації та уточнення вартості зв'яжіться з нашим менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73. З задоволенням допоможемо втілити всі оригінальні ідеї з використанням скла.

Також самостійно здійснити розрахунок ви можете на нашому сайті за допомогою калькулятора.

Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Як вибрати скляний фартух

Фартух з гартованого скла стане прикрасою для кухні будь-якого розміру і стилю. Такий вид обробки стін безпечний, гігієнічний і екологічний.

01 Apr 2020

Оригінальний підхід - скіналі в інтер'єрі кухні

Скляний кухонний фартух стане оригінальною прикрасою будь-якого дизайну. Скіналі - це відмінне поєднання витонченості і надійності.

01 Apr 2020

Різновиди і особливості використання на кухні скляного фартуха

Кухонні панелі зі скла стрімко набирають популярність. Володіють рядом переваг: простота догляду, безпека, екологічність і оригінальний зовнішній вигляд.

01 Apr 2020

Що вибрати для кухні-скіналі або кахель

Скло на кухонний фартух володіє великою кількістю переваг, що вигідно відрізняють його від традиційної плитки.

01 Apr 2020