Особливості застосування скляних стільниць

4.9
5
1
90
Скляна стільниця для столу

Стільниця зі скла користується великою популярністю в облаштуванні інтер'єру. Вона має нестандартний і красивий зовнішній вигляд, зручна у використанні та невибаглива у догляді. Полотно стане прикрасою обіднього столу, ванної кімнати й робочої поверхні на кухні.

Стільниця зі скла. Робимо правильний вибір

Перед тим, як замовити скляну стільницю, врахуйте деякі нюанси:

  • вибір матеріалу. Виріб прослужить вам довгі роки, якщо виконано з якісної сировини. Тому воно повинно бути виготовлено з триплексу або загартованого полотна;
  • точні розміри. Здійснення замірів краще довірити професіоналові, оскільки після гарту конструкцію змінити неможливо;
  • зовнішній вигляд виробу. Різноманітність способів декору дозволяє виготовити модель будь-якої форми та кольору. Тому варто заздалегідь продумати дизайн.

Купити скляну стільницю - правильне рішення, оскільки вона не втрачає своїх властивостей навіть з часом. Відбиваючі поверхні наповнять приміщення світлом і візуально розширять простір. Матеріал стійкий до механічних навантажень, але навіть при розбитті розлетиться на дрібні осколки з гладкими гранями, які безпечні для оточуючих.

Скляна стільниця в інтер'єрі кухні

За рахунок великої кількості технологій декору - це дуже популярний варіант для оформлення кухні. Поверхню можна прикрасити різнобарвною плівкою і фотодруком з використанням об'ємних малюнків, які підкреслять інтер'єр. Ескізи для друку представлені на сайті studiobis.com.ua.

Використання якісного матеріалу зробить робочу поверхню міцною. Вона не піддається деформації та руйнівній дії миючих засобів. Також відсутність великої кількості швів дозволяє уникнути накопичення бруду та жиру.

Стільниця зі скла у ванну

Використання такого рішення для санвузла обумовлено властивостями полотна. Воно витримує перепади температури та не піддається впливу вологи. На його поверхні не утворюються цвіль, грибок та інші мікроорганізми. Невагома конструкція не захаращує простір. Додатковий декор з підсвічуванням розставить потрібні акценти та наповнить приміщення м'яким світлом.

Декор стільниць

При оформленні дизайнерських проєктів широко застосовується матова скляна стільниця. Вона виграшно виглядає в будь-якому інтер'єрі, а можливість прикрасити виріб візерунком, орнаментом чи малюнком за власним ескізом дозволяє підкреслити індивідуальність декору. Для яскравої та екстравагантної обробки можна скористатися пофарбованим полотном. Конструкція з прозорого матеріалу з бронзовим або срібним напиленням стане витонченим акцентом для кухні у класичному стилі.

Компанія MS Element виготовляє вироби з полотна з 2010 року. Ми гарантуємо якість і безпеку нашої продукції.

Для отримання консультації зв'яжіться з нашим менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73.

Також скористайтеся можливістю самостійно прорахувати вартість за допомогою калькулятора.

Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Матова скляна стільниця

Матова скляна стільниця - елегантний і практичний спосіб оформити вашу кухню або ванну кімнату. Це повністю безпечна, гігієнічна і екологічна конструкція.

01 Apr 2020

Скляна стільниця в інтер'єрі кухні

Скляна стільниця для кухні - це оригінальний і практичний спосіб прикрасити інтер'єр. Догляд за нею дуже простий, досить скористатися рідким миючим засобом і м'якою губкою.

01 Apr 2020

Стільниця зі скла у ванну

Стільниця зі скла у ванну не боїться підвищеної вологості, що дозволяє уникнути деформації виробу.

01 Apr 2020

Стільниця зі скла. Робимо правильний вибір

Скляні стільниці повинні бути якісними та безпечними. Всім вимогам відповідають триплекс і загартоване полотно.

01 Apr 2020