Скляні стелі в спальні

4.9
5
1
90
Скляні стелі в спальні

Скляні стелі користуються популярністю при оформленні інтер'єрів ресторанів, магазинів та офісів, а також в дизайнерських проєктах для квартир і будинків. Конструкція впишеться в будь-який стилістичний напрямок і буде підкреслювати оригінальність та індивідуальність декору. З її допомогою можна створити необхідну атмосферу в спальні, кухні, коридорі та вітальні.

Особливе місце вашого будинку - спальня

Для створення дизайну спальні необхідно використовувати способи обробки, які будуть розслабляти та заспокоювати. Конструкція, виготовлена в легких пастельних відтінках, сприятиме приємному і комфортному відпочинку. Вона підкреслить предмети меблів і аксесуари, а також створить безтурботну атмосферу.

Додаткове освітлення

Приглушене освітлення, вбудоване в скляну стелю, буде служити не тільки джерелом додаткового світла, але і додасть приміщенню затишку та інтимності. Такого ефекту можна домогтися за допомогою внутрішньої або зовнішнього підсвічування. Для цього використовують такі види ламп:

  • неонові;
  • світлодіодні;
  • люмінесцентні.

Пам'ятайте, світло має бути м'яким і ненав'язливим - це дозволить розслабитися після трудового дня.

Переваги скляних стель

Для реалізації ваших ідей скляну стелю замовити необхідно тільки з міцного та безпечного матеріалу.

  • не боїться сонячних променів. Стельові плити не вигорають, тому зберігають свій зовнішній вигляд на довгі роки;
  • вологостійкість. Завдяки такій властивості часто використовують скляні стелі для ванної кімнати. На їх поверхні не утворюються грибки, цвіль і інші мікроорганізми, а також виріб не деформується;
  • безпека при розбитті. Витримує механічні навантаження, але навіть при пошкодженні гартоване полотно розлетиться на дрібні шматочки з тупими гранями, які не зашкодять оточуючим, а триплекс залишиться триматися на плівці.

 Способи декорування стельової конструкції

Додатково прикрасить скло для стелі малюнок, візерунок або орнамент. Також за допомогою хімічної обробки (сатин) можна створити гладку матову поверхню, яка ідеально впишеться в мінімалістичний інтер'єр. Пофарбована в однотонний глянцевий колір, конструкція додасть кімнаті таємничості та елегантності. Особливо гарно виглядатиме фотодрук.  Реалістичне та об'ємне зображення допоможе підкреслити індивідуальність декору. На сайті studiobis.com.ua представлені справжні дизайнерські шедеври для 3D-друку.

Компанія MS Element - експерт, перевірений часом. Ми втілюємо ідеї клієнтів в життя з 2010 року. Наші фахівці виконають повний цикл робіт від вимірів до монтажу.

Для отримання консультації та прорахунку вартості продукції зв'яжіться з менеджером по тел.  +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73.

На сайті є можливість скористатися калькулятором для самостійного розрахунку ціни скла.

Доставка і монтаж здійснюється: Київ, Одеса, Запоріжжя, Дніпро, Херсон, Полтава і в інші регіони України.

Схожі

Скляні стелі в інтер'єрі - стильно і оригінально

Скляні стелі в інтер'єрі - це стильно, сучасно і практично. Вони не вбирають запахи, гігієнічні та екологічні.

01 Apr 2020

Стеля зі скла - сучасне та оригінальне рішення для будь-якого приміщення

Скляна стеля стане прикрасою будь-якого інтер'єру. Завдяки властивостям полотна є надійним і гігієнічним в використанні.

01 Apr 2020

Скляні стелі для ванної кімнати

Скляні стелі - це практичне рішення в інтер'єрі санвузла. Не бояться підвищеної вологості і перепадів температури. На їх поверхні не утворюються грибки і цвіль.

01 Apr 2020

Скляні стелі на кухні

Скляні стелі не вбирають запахи і жир, стійкі до перепадів температур і підвищеної вологості. Полотна є екологічно чистим матеріалом.

01 Apr 2020