Декоративне скло для дверей

4.9
5
1
90
Декоративне скло для дверей

Скляні двері користуються великою популярністю досить давно. Вони практичні в експлуатації, не бояться механічних пошкоджень і УФ-променів. Завдяки універсальності застосування і різноманітності видів цього матеріалу легко підкреслити дизайн будь-якого приміщення. Вироби будуть чудово поєднуватися з меблями, різною обробкою стін.

Яке можна придбати скло для дверей?

Декоративне скло для міжкімнатних дверей може бути таких видів:

  • загартоване;
  • триплекс;
  • матове;
  • візерункове;
  • армоване.

Кожен вид скла в міжкімнатні двері  має свої характеристики, що відповідають типу декоративного скла

Загартоване: відрізняється підвищеною механічною міцністю, виготовляється в печах з використанням методу загартування. При пошкодженні утворює дрібні осколки з гладкими краями, тому воно є максимально безпечним для людини. Стійкий до температурних перепадів. За допомогою цієї технології може бути створено тоноване, прозоре, матове, візерункове скло для дверей.

Триплекс - складається з декількох шарів, які з'єднані між собою полімером. Полотно при пошкодженні не розсипається на шматки, а надійно тримається на полімерному шарі. Витримує будь-які погодні умови і сильні навантаження.

Матове: володіє властивістю підвищеного поглинання світла, за рахунок чого надійно захищає від УФ-випромінювань. Такий вигляд виробу підійде для спальні або ванної кімнати. Також воно ідеально для приміщень, в яких потрібно усунути видимість. Гідна прикраса інтер'єру - це матове скло для дверей яке дозволить захистити приміщення від сторонніх очей.

Візерункове: є одним з найпопулярніших при оформленні декору інтер'єру. За рахунок різноманітності варіантів малюнків і квітів можна створити неповторний дизайн дверей. Рельєфний малюнок на полотні зменшує пропускання світла і обмежує переглядання крізь нього (безбарвне - 70-80 %, кольорове - 30-65 %). Такий виріб стане прикрасою для приміщень різного призначення.

Армоване скло - вогнестійкий матеріал. У складі такого полотна металева сітка з захисним покриттям, що дозволяє при ударі або пожежі триматися на арматурі не залишаючи осколків. З недоліків - це зниження механічної стійкості при армуванні.

Декор на скляні двері  можна оформити для будь-якого дизайнерського проекту

Для створення неперевершеного дизайну спальні, ванної кімнати, кухні або інших приміщень, достатньо придбати скло для дверей, виготовлене на замовлення. При оформленні дизайнерських шедеврів на полотні може використовуватися піскоструминна обробка, фарбування або фотодрук (з каталогом варіантів зображень можна ознайомитися на сайті studiobis.com.ua.  Також можна скористатися триплексом, полімерний прошарок якого може бути прозорим, кольоровим або з малюнком будь-якої складності. Скло з малюнком для дверей допоможе зробити легкий акцент на деталях і наповнити ваш будинок затишком.

Компанія MS Element - спеціаліст по обробці скла з величезним стажем і чудовою репутацією. Допоможемо в реалізації найсміливіших ідей із застосуванням скла.

Не має значення, на якому з варіантів ви зупинили свій вибір: матове, прозоре, рифлене скло для дверей - це завжди буде вдале рішення в сторону безпеки, екологічності та гігієнічності.

Для вашої зручності на сайті є калькулятор для розрахунку вартості скла.

Також з усіх питань ви можете зв'язатися з нашим менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73. Ми з задоволенням відповімо на них.

Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Матове скло для дверей

Матове скло для дверей підійде для експлуатації в будь-яких приміщеннях. Вони практичні, не перешкоджають проникненню світла, але при цьому приховують приміщення від сторонніх очей.

31 Mar 2020

Скло в міжкімнатні двері

Скло у двері може бути різної форми і розміру. Також використовуються конструкції з цілісного полотна (рамна або безрамна). Завдяки сучасним технологіям функціональні можливості таких виробів не обмежені.

31 Mar 2020

Скляні двері

Двері зі скла широко використовуються в оформленні інтер'єрів кафе, магазинів, адміністративних та житлових приміщень. Конструкції можуть бути орні, розсувні і маятникові. Відрізняються способом відкриття.

01 Apr 2020

Скляні двері для лазні та сауни

Скляні двері для лазні стануть сучасним рішенням при облаштуванні парилки. Конструкції із загартованого полотна будуть довговічними і надійними.

01 Apr 2020