Скляні полиці в інтер'єрі

4.9
5
1
90
Скляні полиці в інтер'єрі

Скляні полиці в інтер'єрі  широко застосовуються дизайнерами для створення мінімалістичних проєктів. Завдяки такому рішенню простір стає більш яскравим і відкритим. Матеріал може пропускати природне світло, що допомагає досягти легкості та невагомості, а також розставити акценти на предметах декору. Такий варіант стане порятунком для маленьких приміщень, в яких традиційно меблі займають багато місця.

Довговічність виробу

За допомогою спеціальних технологій обробки скляні полиці виготовляються з міцного та безпечного скла. Найпоширеніший спосіб - це загартування. Таке полотно стійке до перепадів температури, не боїться вологи та сонячних променів. Пошкодити його практично неможливо, але навіть при розбитті воно буде безпечно для оточуючих, адже розлетиться на дрібні шматочки з гладкими гранями.

Завдяки таким властивостям скляна полиця для ванної стане практичним і гігієнічним рішенням при оформленні санвузла.

Затишний і сучасний інтер'єр вітальні

Вітальня - це місце для всієї родини, в якому повинно бути затишно і комфортно. Тому кожен аксесуар і предмет меблів повинні бути ретельно підібрані та перебувати на своєму місці. Скляні полиці для вітальні купити можна абсолютно будь-якої форми, але для того, щоб вони гармонійно вписувалися в інтер'єр потрібно врахувати деякі моменти:

  • велика кількість конструкцій буде вносити в приміщення офіціозність, і захаращувати простір;
  • краще виділити окрему зону під скляні полиці на стіну;
  • для розставлювання акцентів можна скористатися світлодіодним підсвічуванням.

Також особливою прикрасою вітальні може стати полиця скляна під телевізор. Завдяки різноманітності форм і розмірів можна реалізувати будь-яке дизайнерське рішення. Це може бути підлогова, навісна або прикріплена до стіни конструкція.

Способи декорування

За допомогою декоративної обробки скляні полиці стануть справжнім шедевром вашого інтер'єру. Для оформлення використовують такі види полотна:

  • матове;
  • прозоре;
  • тоноване;
  • рифлене.

Не менш популярне рішення для декорування - фотодрук. Що дозволяє прикрасити полиці об'ємними та реалістичними малюнками, які повністю будуть відповідати побажанням клієнта. Сайт studiobis.com.ua пропонує величезний каталог зображень для ваших ідей.

Створити конструкцію оригінальної форми можна, використовуючи технологію гнуття, яка дозволить створити модель бажаної конфігурації.

Види виробів

Виріб із полотна ідеально впишеться в інтер'єр будь-якого приміщення і допоможе візуально розширити його. Найпопулярніші форми для декору:

  • скляні кутові полиці для прихожих, шаф-купе, ванних;
  • квадратні;
  • прямокутні;
  • трикутні;
  • з закругленими кутами.

Також сучасне рішення - встановити книжкові полиці зі скляними дверцятами в домашньому кабінеті або офісі. Вони підкреслять вашу колекцію і не створюватимуть замкнутість простору.

Екологічність і функціональність таких конструкцій робить їх все більш популярними в оформленні дизайнерських проєктів будь-якого стилістичного напряму.

Компанія MS Element - виробник скла високої якості. Вироби, виготовлені на сучасному обладнанні, стануть витонченим доповненням декору.

Задати питання, а також дізнатися вартість можна, зв'язавшись з менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73. Будемо раді вам допомогти.

Для самостійного розрахунку вартості скористайтеся калькулятором на нашому сайті.

Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Скляні полиці для ванної

Скляні полиці для ванної - практичні і безпечні у використанні конструкції. Допоможуть підкреслити інтер'єр санвузла за рахунок додаткового декору.

20 Jan 2021

Скляні кутові полиці

Скляні кутові полки допоможуть заповнити простір, який часто залишається порожнім. Вони багатофункціональні і практичні, а догляд за ними дуже простий.

01 Apr 2020

Скляні полиці

Скляні полиці допоможуть грамотно використовувати простір, не захаращуючи його. З їх допомогою ви оформите затишний і елегантний інтер'єр.

01 Apr 2020

Скляні полиці на стіну

Скляні полиці на стіну стануть прикрасою інтер'єру. Багатофункціональна частина декору, яка дозволить зручно зберігати особисті речі, техніку або книги.

01 Apr 2020