Скляні полиці на стіну

4.9
5
1
90
Скляні полиці на стіну

Скляні полиці на стіну - це ненав'язливий і акуратний елемент декору, який ідеально впишеться в дизайн маленьких і великих приміщень. Підійде для зберігання книг, сувенірів та аксесуарів. За рахунок прозорості полотна візуально розширить простір. Додаткове підсвічування наповнить кімнату теплим світлом і затишком.

Різновиди моделей для оформлення приміщень

Завдяки властивостям полотна ви можете не обмежувати себе в розмірах, оскільки технології обробки дозволяють створити абсолютно будь-яку конструкцію. Найпопулярніші види:

  • настінні скляні полиці. Естетичне і лаконічне рішення. Виготовляються за індивідуальними розмірами, різних форм і конфігурацій;
  • скляна полиця навісна. Може стати родзинкою нестандартних дизайнерських проєктів. Завдяки спеціальним кріпленням непомітно монтується до стелі на троси, які дозволяють надати виробу невагомість і легкість;
  • скляна кутова полиця. Дозволяє максимально ефективно використовувати простір, який в більшості випадків залишається незадіяним. Вона стане ідеальним сховищем різноманітних предметів і аксесуарів для будь-якої кімнати.

Переваги використання конструкцій

Купити скляну полицю на стіну - саме вдале рішення для оформлення сучасного інтер'єру. А її переваги в експлуатації будуть радувати своїх господарів багато років:

  • простота догляду. Для миття достатньо стандартного миючого засобу;
  • не боїться вологи. На поверхні не утворюється грибок, цвіль і інші мікроорганізми;
  • простота монтажу. Для установки знадобиться максимум 30 хвилин;
  • зовнішній вигляд. Дозволить створити безліч рішень для реалізації будь-яких задумів і фантазій;
  • пропускає світло.

Багатофункціональність і практичність виробів

Скляні полки під замовлення можна виготовити для різних приміщень. З їх допомогою можна оформити робочу зону кухні, спальню, вітальню або ванну кімнату. На поверхні конструкції вдало розміститься побутова техніка, аксесуари або лазневі приналежності. Не менш функціональним буде виріб для сумок і ключів в передпокої.

Скляна полиця для ванної - це зручне місце для зберігання рушників, особистих речей і миючих засобів. Також вона не піддається деформації та стійка до перепадів температури, що дає можливість зберігати незмінний зовнішній вигляд виробу на довгі роки.

Декоративні способи обробки для створення неповторного дизайну

Скляні полиці беруть участь в оформленні різноманітних дизайнерських проєктах. Вони можуть виготовлятися нестандартних форм, наприклад, вигнуті за допомогою технології моллірування або з використанням комбінованих матеріалів. Сучасний варіант для декору - застосування пофарбованого в необхідний відтінок полотна, яке буде гармоніювати з обробкою стін або предметами меблів. Також оригінально виглядають матові вироби з нанесенням на поверхню візерунка, орнаменту або ієрогліфів. Об'ємне і реалістичне зображення може стати нестандартним і сміливим рішенням для вашого інтер'єру.  Варіанти ескізів для фотодруку ви можете переглянути на сайті studiobis.com.ua.

Компанія MS Element - експерт в обробці скла №1. Допоможе в реалізації самих нестандартних ідей з використанням полотна.

Всі питання, що стосуються виготовлення виробів і їх вартості ви можете поставити нашому менеджеру за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73. Будемо раді допомогти.

Також у вас є можливість скористатися калькулятором для самостійного розрахунку вартості.

Транспортування і монтаж виробів здійснюється в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Скляні полиці для ванної

Скляні полиці для ванної - практичні і безпечні у використанні конструкції. Допоможуть підкреслити інтер'єр санвузла за рахунок додаткового декору.

20 Jan 2021

Скляні кутові полиці

Скляні кутові полки допоможуть заповнити простір, який часто залишається порожнім. Вони багатофункціональні і практичні, а догляд за ними дуже простий.

01 Apr 2020

Скляні полиці

Скляні полиці допоможуть грамотно використовувати простір, не захаращуючи його. З їх допомогою ви оформите затишний і елегантний інтер'єр.

01 Apr 2020

Скляні полиці в інтер'єрі

Скляні полиці в інтер'єрі - це оригінальне доповнення будь-якого дизайнерського проекту. Завдяки властивостям полотна виріб може бути будь-якої форми і розміру.

01 Apr 2020