Скляні журнальні столики

4.9
5
1
90
Скляні журнальні столики

Столик журнальний зі склом  у сучасному інтер'єрі виконує функціональну та естетичну роль. Дизайнери все частіше віддають перевагу такому полотну, оскільки воно поєднується з будь-якими матеріалами обробки і гармонійно вписується в різноманітні стилістичні напрями інтер'єру. Завдяки широкому асортименту моделей такий аксесуар може стати одним з центральних елементів дизайну.

Яке скло використовується для столів?

Скло для журнального столика використовується тільки високої якості. Надійне рішення для таких конструкцій - гартоване полотно. Воно виготовляється  за допомогою нагрівання матеріалу в спеціальній печі до температури 650-680 градусів з наступним охолодженням холодним повітрям. Це дозволяє зробити конструкцію безпечною і практичною. Вона стійка до сильних ударів і перепадів температури і підвищення вологості. Навіть при пошкодженні вона розлетиться на дрібні осколки з тупими гранями, які не заподіють шкоди оточуючим.

Що важливо знати про скляні столи?

Виготовляється стіл журнальний скляний, товщиною 8-10 мм, що робить його стійким до механічних навантажень. Окрему увагу варто звернути на обробку кромки, оскільки неякісно відшліфовані краї можуть вас подряпати. Класичні моделі мають прямокутну або квадратну форму з висотою вироби 40-50 см, але останнім часом популярні овальні та круглі стільниці.

Журнальний столик для вітальні

Купити скло для журнального столика - вдале рішення для облаштування вітальні, яке допоможе створити затишну атмосферу. Така конструкція буде виглядати невагомою і не захаращувати простір, що особливо актуально для маленьких площ. Безліч варіантів декору дозволяють оформити виріб різноманітних відтінків, форм і розмірів і створити незвичайні світлові ефекти.

Переваги полотна

При оформленні дизайнерських проектів для вітальні та прийомних офісів клієнти найчастіше віддають перевагу склу з-за ряду переваг, які вигідно відрізняють його від інших матеріалів:

  • простота догляду. Для того, щоб вимити виріб, досить м'якої губки і мийного засобу;
  • гігієнічність. На поверхні не утворюються грибок і пліснява;
  • екологічність. Не виділяє токсичних речовин і не сприяє прояву алергії;
  • стійкість до УФ-променів. Не вигоряє на сонці, але при цьому не перешкоджає проникненню світла в приміщення;
  • не піддається деформації. Навіть з часом виріб буде мати первозданний вигляд;
  • не вбирає запахи і жир. Завдяки такій властивості багато дизайнерів рекомендують вибирати скляний стіл для кухні.

Різноманітність варіантів декору

Журнальний столик скляний купити можна з будь-яким способом обробки. Окрасою мінімалістичного інтер'єру стане модель з матового або прозорого матеріалу з візерунком, нанесеним на поверхню.  Сучасно і оригінально буде виглядати об'ємний фотодрук зображень природи, неба, каменю або дерева. Таке рішення підкреслить індивідуальність дизайну.  Сайт studiobis.com.ua пропонує ознайомитися з каталогом ескізів для друку.

Компанія MS Element - фахівець з обробки скла. Виготовляємо вироби будь-якої складності.

Всі питання, що цікавлять ви можете поставити нашому менеджеру за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73. Ми з задоволенням втілимо ваші ідеї в життя.

Для вашої зручності на сайті є калькулятор для самостійного розрахунку вартості продукції.

Доставимо виріб в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Яке скло використовується для столів

Стіл скляний повинен бути виготовлений із загартованого полотна. Такий виріб витримає будь-які механічні навантаження і буде безпечним при пошкодженні.

01 Apr 2020

Скляні столи в інтер'єрі

Скляний стіл ідеально виглядає в будь-якому стилістичному напрямку. Поєднується з різноманітними матеріалами обробки і предметами меблів.

05 May 2022

Скляний стіл для кухні

Скляний стіл для кухні естетичний і практичний в експлуатації. Не боїться перепадів температур, підвищеної вологості, а також не вбирає неприємні запахи і жир.

01 Apr 2020

Що важливо знати про скляні столи

Столи зі скла міцні і безпечні в експлуатації. На їх поверхні не утворюються грибки, цвіль і інші мікроорганізми.

05 May 2022