Скляний стіл для кухні

4.9
5
1
90
Скляний стіл для кухні

Кухонний стіл зі скла виглядає невагомим і допомагає візуально збільшити простір. Це буде особливо актуальним, якщо використовувана площа маленька і компактна. Він ідеально впишеться в будь-який стилістичний напрямок і буде гармоніювати з іншими предметами меблів і елементами декору.

Яке скло використовується для столів?

Столи скляні кухонні виготовляються з надійної загартованої сировини. В результаті обробки В спеціальній печі при температурі 650-680 градусів з наступним охолодженням холодним повітрям, полотно набуває безліч властивостей:

  • вологостійкість;
  • стійкість до перепадів температур;
  • підвищена ударостійкість.

Воно також є екологічно чистим матеріалом, який не виділяє токсичних речовин. Тому для обробки робочої і обідньої зон скляні стільниці не менш актуальні, ніж традиційні дерев'яні моделі.

Що важливо знати про скляні столи?

Перед тим, як купити скляний стіл для кухні, необхідно визначитися з видом конструкції, яка може бути комбінованою. Для каркаса і ніжок використовують такі матеріали:

  • дерево;
  • ротанг;
  • камінь;
  • метал;
  • пластик.

Кухню, яка має великий простір, можна облаштувати круглим або овальним столом, а для маленьких площ краще вибрати прямокутні і квадратні моделі. Також малогабаритні приміщення доречно обладнати розсувними конструкціями. У складеному вигляді вони займають стільки ж місця, як скляні журнальні столики, а при необхідності трансформуються у велику обідню зону. Виріб можливо оснастити нижньою полицею, яку зручно використовувати для зберігання речей.

Переваги і недоліки конструкцій з скляного полотна

Обідні столи зі скла користуються популярністю в дизайнерських проектах завдяки своїй ергономічності і ряду переваг:

  • відсутність пористої поверхні. За рахунок такої властивості неприємні запахи, жир та інші забруднення не проникають в структуру матеріалу;
  • довговічність. Міцна конструкція, яку практично неможливо пошкодити. Але навіть при розбитті вона абсолютно безпечна, оскільки розлітається на дрібні осколки з тупими краями;
  • легкий догляд. Для того, щоб вимити виріб, використовують м'яку губку і засіб, призначений для миття скла;
  • не вигорають. Збереже первозданний зовнішній вигляд на довгі роки.

З недоліків варто відзначити деякі особливості при експлуатації: на поверхні можуть залишатися сліди пальців і розводи. Також полотно підсилює звуки, тому при розміщенні посуду і приладів бажано користуватися серветками і підставками.

Види декору

Скляний стіл для кухні може бути виготовлений з прозорого, матового або пофарбованого матеріалу. Будь-який з варіантів ідеально впишеться в дизайн, підкреслить обробку стін, предмети меблів і стане справжньою окрасою інтер'єру. Сучасні технології дають можливість нанести на стільницю візерунок, орнамент або малюнок за власним ескізом. Популярне і незвичайне рішення для декору - фотодрук. Завдяки 3D-друку на поверхні створюються об'ємні картини будь-якої складності. Сайт studiobis.com.ua пропонує безліч цікавих ідей для оформлення.

Компанія MS Element втілить в життя найсміливіші ідеї з використанням скла.

Отримати консультацію щодо застосування полотна ви можете, зв'язавшись з нашим менеджером за тел. +38 096 736 52 42, +38 099 003 90 73. Будемо раді вам допомогти.

На сайті є калькулятор для розрахунку вартості скла.

Доставимо нашу продукцію в такі міста: Київ, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Дніпро, Харків, Полтава та інші регіони України.

Схожі

Яке скло використовується для столів

Стіл скляний повинен бути виготовлений із загартованого полотна. Такий виріб витримає будь-які механічні навантаження і буде безпечним при пошкодженні.

01 Apr 2020

Скляні журнальні столики

Столик журнальний зі склом гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр. Підкреслить індивідуальність і оригінальність дизайну.

01 Apr 2020

Скляні столи в інтер'єрі

Скляний стіл ідеально виглядає в будь-якому стилістичному напрямку. Поєднується з різноманітними матеріалами обробки і предметами меблів.

05 May 2022

Що важливо знати про скляні столи

Столи зі скла міцні і безпечні в експлуатації. На їх поверхні не утворюються грибки, цвіль і інші мікроорганізми.

05 May 2022